Jubileumskonsert

Søndag 13.juni holdt Olsvik skolekorps, Mathopen Skoles Musikkorps og Musikklaget Fjellklang en fantastisk konsert i Fana kulturhus. Olsvik skolekorps fyller i år 40 år og dette var første av to jubileumskonserter som holdes i 2021. Mathopen Skoles Musikkorps fylte 60 år i 2020 og måtte forskyve sin konsert pga restriksjoner. Det var stor stas å feire sammen og spesielt hyggelig å ha med vårt fantastiske samarbeidskorps Musikklaget Fjellklang, som vi sammen danner samarbeidskorpset Vestawind med. Vi fikk høre bl.a Vestawind sine NM-stykker og Mandalorian, Olsvik og Mathopen spilte bl.a Gabriellas song, Dance Monkey, Blå ballong og Sunday People. Juniorkorpsene spilte sammen, bl.a Skattejakt og When the Saints. Vi fikk høre fantastiske duetter og ensembler, og det ble utdelt utmerkelser, blomser, jubileumskopper, heder og ære. Konserten ble avsluttet med at alle korpsene spilte stykker sammen med juniorene som solister, utrolig flott. Takk for en magisk konsert!