17.mai 2020

Årets 17. mai 2020 blir nok annerledes for de fleste, men tradisjonen tro spiller Olsvik skolekorps til morgenrunde og flaggheising i nærmiljøet.

Kl 08.00: Flaggheising til «Ja, vi elsker» på Olsvik skole

Kl 08.10 ca: Flaggheising til «Ja, vi elsker» i Fagertunet borettslag

Kl 08.15/ 08.20 ca: Flaggheising til «Ja, vi elsker» i Olsvikstallen borettslag


Vi spiller deretter en runde i nærmiljøet før vi overlater årets 17.mai-feiring til den digitale verden. Vi holder oss til gjeldende retningslinjer ifht smittevern og korpset blir nok noe preget av dette- større avstand og noen kan av ulike grunner ikke være med- men vi som kommer spiller så godt vi kan- og håper å se mange folk og flagg på altaner og i hager! Dere må selvsagt gjerne stå rundt flaggstangen også- bare med litt ekstra avstand i år.