Prosjekt Spilleglede 2019

2019-04-02_15.23.11 (1)Olsvik skolekorps er i gang med Prosjekt spilleglede 2019 hvor vi ønsker å la flest mulig elever får prøve instrumenter og finne spilleglede! Kanskje finner de en fritidsaktivitet de kan drive med resten av livet! Elever på Olsvik skole vil gjennom året få mulighet til å spille instrumenter via SFO, skolen og etter skoletid. I vår fikk mange elver, bl.a på SFO prøve seg på ulike instrumenter og de fant fort spillegleden! Hoveddelen av prosjektet starter i august. Det vil bli åpen gruppe (gratis) for alle elever onsdager kl 13.00-14.00 (drop in, alle er velkommen), samt SFO.grupper for 2.-3.trinn (gratis). Vi gleder oss til å oppleve enda mer spilleglede i Olsvik!

Prosjektet har mottatt støtte fra Sparebanken Vest, Fana sparebank, Bergen Kommune, bl.a. via Områdesatsingen i Olsvik og Obos. Tusen takk for støtten- det hadde ikke vært mulig å få til prosjektet uten støtte fra dere!