Forfatterarkiv: Arve

3. plass i NM 2015

NM konsertVestawind kom på 3. plass i NM for skolekorps Janitsjar, som ble avviklet i Larvik denne helgen. Vestawind består av musikantene i Musikklaget Fjellklang og Olsvik skolekorps. Vi fikk 91 poeng av dommerne, bare to poeng under førsteplassen. Det er en gjeng glade musikanter som i dag reiser hjem til Bergen etter å ha toppet fjorårets 4. plass.

image

1. plass på Sotrafestivalen :)

Vestawind gikk til topps i 3. divisjon janitsjar på Sotrafestivalen i går (lørdag 15. november). Med 98 poeng ble vi best av de 5 korpsene som deltok i denne divisjonen.
Vi gleder oss også over at Vestawinds fremføringer også gav divisjonens solistpris til Ole Morten fra Fjellklang. Gratulerer også til Alexander fra Fjellklang som kom på 3. plass i solistklasse 2. Og ekstra hyggelig for Silje vdM fra Olsvik som ikke bare kom på 1. plass med Vestawind, men også kom på 1. plass i 2. divisjon janitsjar sammen med Strusshamn Skoles Musikklag.
Les Vestawind sine dommerkommentarer her.
Klikk her for alle resultater.

 

4. plass i NM 2014

Vestawind fikk 90 poeng og kom på 4. plass i NM for skolekorps i  Trondheim. Følg med på Facebook-sidene våre og Fjellklang sin gruppe. Etter turen lager vi også et fyldig fotoalbum her på hjemmesiden, så følg med…