Foto: NMF

Olsvik skolekorps ønsker nye medlemmer hjertelig velkommen!         Vi øver onsdager i storklasserommet på Olsvik skole og har fortsatt plass til flere. Eleven vil få prøve ulike instrumenter, før de bestemmer hva de ønsker å begynne på. Vi tilbyr opplæring på kornett/ trompet, tverrfløyte, klarinett, saksofon, baryton, trombone, walthorn og slagverk. Dere melder dere på ved å sende en mail med elevens navn og alder/klasse til: osk(krøllalfa)olsvikskolekorps.no eller kontakt oss på 46942039

Vi tilbyr instruksjon med dyktige spillelærere individuelt og/eller gruppevis på ditt instrument 30 min pr uke, samt 1t felles øving i uken. Kr 1000,- pr halvår i kontingent, denne inkluderer lån av instrument (har dette med seg hjem og med på øving) og forsikring, eventuelle reperasjoner ved skader, noter og annet utstyr. Lite foreldredugnad.

Vi krever ingen forhåndskunnskaper, at barnet har lyst å lære å spille er nok. Vi har ingen reservebenk, ALLE er like velkomne!!

Velkommen i Olsvik skolekorps!