Foto: NMF

Olsvik skolekorps ønsker nye medlemmer hjertelig velkommen!         Oppstart for ny gruppe er  onsdag 18. oktober kl 17.00-18.00 i storklasserommet på Olsvik skole. Der vil eleven få prøvd ulike instrumenter, før de bestemmer hva de ønsker å begynne på. Vi tilbyr opplæring på kornett/ trompet, tverrfløyte, klarinett, saksofon, baryton, walthorn og slagverk. Dere melder dere på ved å sende en mail med elevens navn og alder/klasse til: osk(krøllalfa)olsvikskolekorps.no eller kontakt oss på 46942039

Vi tilbyr instruksjon med dyktige spillelærere individuelt og/eller gruppevis på ditt instrument 30 min pr uke, samt 1t felles øving i uken.

Kr 500,- ut året (Kr 1000,- pr halvår videre). Kontingenten inkluderer lån av instrument (har dette med seg hjem og med på øving), eventuelle reperasjoner ved skader, noter og annet utstyr. Veldig lite foreldredugnad.

Vi krever ingen forhåndskunnskaper, at barnet har lyst å lære å spille er nok. Vi har ingen reservebenk, ALLE er like velkomne!

Velkommen i Olsvik skolekorps!