Olsvik skolekorps ønsker nye medlemmer hjertelig velkommen!          Vi starter nå påmelding for nye medlemmer. Oppstart for ny gruppe er 23.august kl 18.00 i storklasserommet på Olsvik skole. Der vil eleven få prøvd ulike instrumenter, før de bestemmer hva de ønsker å begynne på. På Fritidsmessen i Olsvikhallen i juni fikk mange ivrige elever mulighet til å prøve ulike instrumenter og det var mange som meldte sin interesse.  Vi tilbyr opplæring på kornett/ trompet, tverrfløyte, klarinett, saksofon, baryton, walthorn og slagverk. Dere melder dere på ved å sende en mail med elevens navn og alder/klasse til: osk(krøllalfa)olsvikskolekorps.no

Vi øver i storklasserommet på Olsvik skole hver onsdag i ulike grupper: kl 17-18, 18-19 eller 19-20. Vi vil i år også tilby et intensiv-program til elever fra 10 år og oppover, slik at de kommer raskere inn i hovedkorpset. Det blir instruksjon med dyktige spillelærere individuelt og/eller gruppevis på ditt instrument, samt felles øvinger.

Vi krever ingen forhåndskunnskaper, at barnet har lyst å lære å spille er nok. Vi har ingen reservebenk, ALLE er like velkomne!

Velkommen i Olsvik skolekorps!

Foto: NMF

Foto: NMF