Olsvik skolekorps ønsker nye medlemmer velkommen!

Top2012-kornett.jpg

Oppstart av ny gruppe januar 2017:

Vi har fortsatt noen ledige plasser i den nye gruppen. Møt opp ONSDAG 18. januar kl 17.00 i storklasserommet på Olsvik skole. Der får dere prøvd ulike instrumenter og får mer informasjon. For den nye gruppen blir det øving hver onsdag kl 17-18 på skolen. I denne tiden blir det instruksjon med dyktige spillelærere gruppevis på ditt instrument og fellesøving med alle instrumenter. Du kan også få individuelle timer på ditt instrument.

Dersom ditt barn vil begynne å spille et instrument i Olsvik skolekorps er det bare å møte opp på onsdag. Send gjerne også mail til: osk(alfakrøll)olsvikskolekorps.no

 Skriv på:

-barnets navn, adresse, klasse og fødselsdato,  foresattes navn og mobilnummer (en del info sendes på mail og sms)

 Skriv gjerne 2 alternativer for hva barnet helst vil spille. Vi tilbyr undervisning på følgende instrumenter: Klarinett, fløyte, saksofon, kornett, walthorn, trombone og baryton. Dersom du vil spille slagverk, anbefaler vi å spille et år på et av nevnte instrumenter først, bl.a. for å lære noter.

Vi krever ingen forhåndskunnskap, at barnet har lyst å lære å spille er nok. Vi har ingen reservebenk, alle er like velkomne!